Leden OR

Op deze pagina vind je een korte introductie van de leden van onze OR.

Tom Buijs

Projectleider Bodem    Nuenen

Mijn naam is Tom Buijs en ik ben sinds begin 2011 werkzaam bij Tritium Advies, voornamelijk op de vestiging in Nuenen. Ik ben begonnen als projectmedewerker en veldwerkhulp en heb me binnen het bedrijf opgewerkt naar een medior projectleider bodem. Ik zie Tritium dan ook als een bedrijf waarin je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen als je hiervoor open staat. Verder waardeer ik de laagdrempeligheid in de organisatie en de platte organisatiestructuur. Met het groter worden van het bedrijf door de jaren heen zijn deze aspecten in mijn ogen nog steeds van toepassing binnen het bedrijf. Ik zie het als een voorrecht om de belangen van eenieder binnen de organisatie te behartigen en mee te werken aan de toekomst van ons mooie bedrijf.

Michelle Snoeren

Secretariaat    Nuenen

Het is zover de Creon groep heeft een OR! Ik heb me hiervoor kandidaat gesteld, ben ook gekozen en zal me even voorstellen. Ik ben getrouwd en we hebben 1 zoon van 10 jaar. Recent zijn we onze droom achterna gegaan en zijn verhuisd naar een heerlijk plekje dat wij hebben gevonden in Sterksel. Inmiddels werk ik zo'n 18 jaar bij Tritium. Ik ben bij Tritium begonnen op mijn 22e. Het was toen nog een klein bedrijf met 10 personen. Mijn werkzaamheden zijn altijd heel divers geweest. Het is heel leuk om binnen de spil van het bedrijf te werken. Zo krijg je met alle aspecten van het bedrijf te maken. Op het moment houd ik me voornamelijk bezig met de financiële administratie waardoor ik nog beter zicht heb gekregen in hoe de organisatie in elkaar zit. Dit is met het groter worden van Tritium en de overname van verschillende bedrijven een steeds complexer geheel geworden.

Antoine Schraven

DIA    Rijkevoort

Mijn naam is Antoine Schraven en ik werk vanaf 2016 als DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest) bij Tritium Advies. In onze organisatie werken ongeveer 80 professionals met een passie voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Op onze afdeling, Tritium Asbest, werk ik met negen personen om asbest in kaart te brengen en dit te rapporteren aan onze opdrachtgevers. De reden om me op te geven voor de ondernemingsraad is de betrokkenheid die ik heb bij onze organisatie. Ik ben van mening dat een ondernemingsraad moet bestaan uit mensen die betrokken zijn met het bedrijf en ook in verschillende functies werkzaam zijn. Mooi is het om alle collega’s in de gehele organisatie te leren kennen. In deze tijd is vertrouwen in de toekomst een belangrijke factor. Hieraan bouw je, door met elkaar, duidelijke, inzichtelijke en breed gedragen afspraken te maken. Het is prachtig om de belangen van het bedrijf en mijn collega’s te mogen behartigen!

Nathan Verdijk

Voorzitter OR & projectleider bodem    Nuenen

Ik zie de OR als een cruciaal orgaan van de onderneming die zorgt voor een wisselwerking tussen directie en de medewerkers. Een directe communicatielijn waar bijvoorbeeld beslissingen van de directie getoetst kunnen worden bij de medewerkers en opmerkingen/beleving van de laatste, vertaald kunnen worden naar de directie. De directie kan bijvoorbeeld een logisch besluit nemen, maar door onjuiste communicatie kan dit helemaal verkeerd vallen bij de medewerkers. De OR kan hierin een rol als ‘vertaler’ vervullen, de nodige toelichting geven en draagvlak creëren. Je werkt dus altijd vanuit beide kanten.

Stan

Secretaris OR & projectleider bodem    Prinsenbeek

De meeste mensen zullen mij al kennen, maar voor een ieder die mij nog niet goed kent wil ik mij graag nog even voorstellen. Mijn naam is Stan Francken en ik ben woonachtig in Made. Ik ben op 1 januari 2011 bij Tritium Advies stage komen lopen en vervolgens blijven plakken. Ondanks dat ik nog een twintiger ben, ben ik dus al een aantal jaren betrokken bij de Creon Holding. Door de jaren heen heb ik meerdere functies met veel plezier mogen invullen. Ik ben begonnen als projectmedewerker/veldwerker voor Tritium. Al snel ben ik daarnaast projectleider mechanisch boren voor Daemen Milieutechniek geworden. Later heb ik de planning voor de buitendienst van Tritium en Daemen op mij genomen en bleef ik daarnaast projectleider voor de beide bedrijven. In mijn optiek draait de OR niet enkel om het stellen van kritische vragen of het stellen van eisen, maar veel meer om het samenwerken en samen bedenken hoe je van jouw werkplek en die van je collega’s een plek kunt maken waar je werkt, je graag bent, je goed kunt functioneren en waar je je betrokken bij voelt. Ik waardeer de betrokkenheid van veel collega's en het hechte team waarin wij ons bevinden. Ik ga mij er dan ook voor inzetten om deze belangrijke waarden, ondanks dat wij ons in een groeiend bedrijf bevinden, te behouden. Door de diverse functies die ik de afgelopen jaren heb gehad ken ik veel collega’s goed en heb ik een brede visie over de bedrijven.

Become an author

Vivamus nec mauris pulvinar leo dignissim sollicitudin eleifend eget velit. Mauris fermentum fringilla lorem, in rutrum massa.

By Daniele Zedda • 18 February

← PREV POST

By Daniele Zedda • 18 February

NEXT POST → 34
Share on